Skip to content

Diensten

01 PERSOONLIJK STIJLPROGRAMMA

Het ontwikkelen van een eigen kledingstijl begint bij het antwoord op belangrijke vragen zoals:  Wie ben je? Welk beeld heb je van jezelf?  Hoe wil je over komen?  Wat zijn jouw mooie en minder mooie kanten? In welke fase van je leven zit je? Welke rollen vervul je? Welke kleedmomenten heb je in te vullen? 

De antwoorden op die vragen maken het een stuk makkelijker om bewuster te kopen en krachtiger te combineren.  Puntjes op de IK helpt je hierbij. 

Met het Persoonlijk Stijl Programma van Puntjes op de IK gaan we samen een jaar lang aan de slag om jouw persoonlijke stijl te ontwikkelen en gericht te werken aan een zelfverzekerde uitstraling.

Het programma biedt een vol jaar waardevolle inzichten, persoonlijke coaching en praktische ondersteuning. 

De kosten voor het complete jaarprogramma bedragen  €750,00 ( in 2 termijnen te voldoen ) 

STAP 01

Intake

Digitale vragenlijst
MoodboardSTAP 02

Van vrouw tot vrouw

Een goed gesprek
Stijlanalyse
Kleuranalyse
Figuuranalyse
Spiegelbeeldsessie

STAP 03

Persoonlijk Stijlplan

Naar aanleiding van de inzichten en uitkomsten uit Stap 2, ontvang je jouw Persoonlijke Stijl Plan met persoonlijk aandachtspunten, handvatten en tips.

STAP 04

Shop your closet

In de ‘Shop your closet’ sessie gaan we samen aan de slag in jouw kledingkast:

Screening: dragen of doneren
Inventariseren basisgarderobe
‘Boodschappenlijstje’

STAP 05

Seizoenscoaching

3 Sessies van 2 uur voor aanvang nieuwe seizoen
Evaluatie aankopen
Bespreking van nieuwe kleuren en trends
Aandachtspunten en advies

STAP 06

Hulplijn Pret&Paniek

8 x Telefonisch / app consult 

02 SHOP
YOUR CLOSET

Heb jij ook een kast vol met kleding en weet je niet wat je aan moet trekken? Ren niet gelijk naar de winkel, maar ga eerst eens shoppen in jouw eigen kledingkast en bespaar honderden euro’s. Puntjes op de IK helpt je om compleet nieuwe combinaties samen te stellen met items die gewoon al in jouw kast hangen. Je zult versteld staan van de nieuwe combinatiemogelijkheden waaraan je zelf nog nooit gedacht hebt. 

Met “Shop your closet” van Puntjes op de IK…

…maken we een aantal nieuwe combinaties met jouw bestaande items.

…geven we jouw “miskopen” een nieuwe kans.

…maken we een boodschappenlijstje zodat je jouw garderobe met een paar kleine aanvullingen weer helemaal up-to-date kunt maken.

…krijg je persoonlijke tips en tricks zodat miskopen voortaan tot het verleden behoren.

Kosten: € 250,00 ( incl. BTW)
Duur: 1 dagdeel 

03 CREËER JE EIGEN
CAPSULE GARDEROBE

Wist je dat je met een uitgebalanceerd garderobe van 60 stuks maar liefst 100 verschillende combinaties kunt maken? En dan te weten dat de gemiddelde garderobekast bestaat uit 173 kledingstukken, waarvan er 50 grotendeels ongedragen blijven. Daarbovenop kopen Nederlanders gemiddeld nog eens 46 nieuwe kledingstukken per jaar! 

Met een goede capsulegarderobe (een compacte basiscollectie met essentiële, tijdloze kledingstukken die perfect bij jou passen) creëer je maximale combinatiemogelijkheden met minder stuks. Dat is lekker voor de rust in je hoofd, je portemonnee en een duurzamere wereld.

In de workshop “Capsule garderobe” creëren we samen jouw perfecte persoonlijke basiscollectie.

In de workshop…

  • Selecteren we jouw persoonlijke stijlfavorieten
  • Kijken we welke goede basisitems je al hebt
  • Maken we een boodschappenlijstje met ontbrekende basics

Kosten: € 250,00 ( incl. BTW)
Duur: 1 dagdeel 

 

Jouw capsule garderobe maak je voor jezelf; we kijken dus vooral naar wat bij JOU past!  

04 WORKSHOP
'STIJL&IMAGO'
VOOR BEDRIJVEN

Medewerkers zijn het visitekaartje van iedere organisatie en hebben daarmee een direct effect op het imago. Natuurlijk wil je dat jouw medewerkers letterlijk het beste van zichzelf laten zien en krachtig en zelfverzekerd uitstralen waar je als bedrijf voor staat. Een zelfverzekerde uitstraling begint bij bewustwording, zelfkennis en inzicht in de kracht van een persoonlijke kledingstijl.

In de interactieve workshop Stijl en Imago gaan medewerkers actief aan de slag met hun eigen persoonlijke uitstraling en kledingstijl. Ze worden zich bewust van hun persoonlijke sterke kanten en krijgen praktische tips en handvatten voor het ontwikkelen van een eigen kledingstijl die het beste en mooiste in hen naar boven brengt.

Duur:  1 dagdeel 
Aantal deelnemers : max. 8 
Kosten: 749,00 excl. BTW